Werkwijze

Kennismaken op het 'ZevenendZes'

Op 'ZevenendZES' kunt u sferen proeven en meubels ervaren. Een kennismaking met de selectie van meubels, keukens,  verlichting en stofferingen die wij uit het enorme aanbod voor u gemaakt hebben. Een keuze waarover wij graag met u in gesprek gaan. 

ZevenendZes is een initiatief van DOES interieurs. ZevenendZes is een plek waar ambacht en vakmanschap op het gebied van wonen hoog in het vaandel staan.

''Meubels kopen kan je overal. Maar een omgeving creëren waarin een bezoeker intuïtief weet dat het goed zit: dat is een ander verhaal. En juist dat andere verhaal krijgt op deze plek en door deze samenwerking gestalte''.

Wisselwerking

Het belangrijkste ingrediënt voor een goed advies is een wisselwerking. Tussen u en ons, tussen uw wensen en onze oplossingen. Of het nu gaat om de juiste bank, stoel of lamp in uw bestaande interieur, een nieuwe inrichting of een zakelijk interieur. Dat vraagt tijd, dat vraagt discussie. Met als resultaat: een interieur dat úw handtekening draagt. Met gebruikmaking van onze expertise.

Van ontwerp en advies naar uitvoering

Wij werken met een vaste, vertrouwde buitendienst van meubelmakers en stoffeerders, die de daadwerkelijke uitvoering van het ontwerp met zorg en vakmanschap voor u realiseren.

Met samenwerkingspartners kunnen wij onze opdrachtgevers meer bieden dan alleen onze eigen expertise (''Twee weten en kunnen meer dan één''). DOES interieurs biedt u een select netwerk van hooggekwalificieerde bedrijven, hier treft u onze partners aan.

hazel 3

Fotografie door Hazel Ling