Samenwerking

“Alleen dode vissen gaan mee met de stroom”

ZevenendZes, spin in een innovatief woon-web. Deze voormalige timmerwerkplaats aan het Zevenend 6 is nu een plek waar ambacht en vakmanschap op het gebied van wonen en architectuur hoog in het vaandel staan. Initiatiefnemer Does interieurs is er vanaf het begin op uit om haar klanten onder één dak een kwalitatief hoogstaand totaalpakket te kunnen bieden: van advies en ontwerp naar uitvoering. Dat wordt gerealiseerd door een inspirerende samenwerking met Cynthia Markhoff van Markhoff architects en Galerie Pouloeuff, broedplaats voor jong, creatief talent.

Met samenwerkingspartners kunnen wij onze opdrachtgevers meer bieden dan alleen onze eigen expertise (''Twee weten en kunnen meer dan één''). DOES interieurs biedt u een select netwerk van hooggekwalificieerde bedrijven, hieronder treft u onze partners aan.

Kees Fakkeldij

Betrouwbaarheid en vakmanschap op het gebied van meubelmaken en montage en demontage van kastsystemen. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Galerie Pouloeuff

Een kleine eigenwijze galerie die een kleur aan bonte, niet alledaagse kunstexposities biedt. Jonge, getalenteerde schilders, fotografen, beeldhouwers en andere creatieveling stellen zichzelf graag voor door middel van bijzondere en vernieuwende kunst.

Stooff Interieurbouw

Gespecialiseerd in het maken van uiteenlopende interieurs tot totale projectinrichting voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Persoonlijke benadering, oog voor detail en gedegen vakmanschap kenmerken onze manier van werken.