Samenwerking

Samenwerkingspartners

Met samenwerkingspartners kunnen wij onze opdrachtgevers meer bieden dan alleen onze eigen expertise (''Twee weten en kunnen meer dan één''). DOES interieurs biedt u een select netwerk van hooggekwalificieerde bedrijven, hieronder treft u onze partners aan.

Jeroen Calis architectuur & Gebroeders van Ruitenbeek

Jeroen Calis architectuur realiseert ook uw droomhuis. Als architect van het ZevenendZes zegt hij: ''ZevenendZes is ruim 80 jaar de timmerwerkplaats van de Gebroeders van Ruitenbeek geweest. Er werd hard gewerkt, maar het was ook een plek waar het dorp terecht kon voor een plankje of gewoon voor een praatje. Daarom vind ik het geweldig dat we deze werkplaats mochten restaureren en dat ZevenendZes ook na de restauratie niet aan het zich wordt onttrokken, maar voor iedereen toegankelijk blijft'' aldus Calis.

Kees Fakkeldij

Betrouwbaarheid en vakmanschap op het gebied van meubelmaken en montage en demontage van kastsystemen. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen

Galerie Pouloeuff

Een kleine eigenwijze galerie die een kleur aan bonte, niet alledaagse kunstexposities biedt. Jonge, getalenteerde schilders, fotografen, beeldhouwers en andere creatieveling stellen zichzelf graag voor door middel van bijzondere en vernieuwende kunst.

De Elementen

De elementen is een ontmoetingsplaats voor designers en opdrachtgevers die de hoogst mogelijke eisen stellen aan materialen en technologie op het gebied van badkamers. Het hart van DE ELEMENTEN wordt gevormd door de vier galerijen waar je op je gemak materialen en kleuren kunt afstemmen. De galerijen bieden een verscheidenheid aan houtsoorten, natuursteen, keramiek, kunststoffen, glas, verf en texturen.

Stoverink Interieurbouw

Gespecialiseerd in het maken van uiteenlopende interieurs tot totale projectinrichting voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Persoonlijke benadering, oog voor detail en gedegen vakmanschap kenmerken onze manier van werken.