Home

Van harte welkom bij DOES

Interieuradvies, interieurontwerp en uitvoering

DOES Interieurs is ruim zestig jaar gevestigd in het hart van Laren. Een vertrouwde naam in ’t Gooi en ver daarbuiten. Zes decennia vooroplopen en vernieuwen op het gebied van wonen en zakelijke interieurs. Altijd met behoud van vakmanschap en kwaliteit. U vindt DOES in een karakteristieke werkplaats op het ZevenendZes.

DOES interieurs voor advies, ontwerp en uitvoering. Een vertrouwd en tegelijk een verrassend adres voor interieurarchitectuur en kunst.

Antennes

Waar steken wij onze antennes uit voor alles wat er op interieurgebied gebeurt? Uiteraard bezoeken wij toonaangevende beurzen in binnen- en buitenland. Maar we halen onze inspiratie ook uit minder voor de hand liggende hoeken. Door in toonaangevende wereldsteden regelmatig jonge creatieven en kunstenaars te bezoeken. Ook woonsferen uit andere landen en culturen inspireren ons. Zo komen onze collecties en onze kijk op interieurs tot stand.

De 'keuken anno nu' bij DOES

paul starink

Fotografie door Paul Starink

 

De plek in huis waar je elkaar altijd tegenkomt, een vertrouwelijk onderonsje hebt, met vrienden grootse plannen smeedt, je kunt verliezen in een ingewikkeld driesterren recept, je warmt aan elkaars gezelschap of aan een grote pan soep: deze verzamelplaats is de ‘keuken anno nu’.

Een leefruimte die uitnodigt en de sfeer bepaalt. Een ruimte die het verdient om met hetzelfde oog voor detail en kwaliteit ingericht te worden als de rest van uw huis. Daarom heeft DoesZevenendZes onderscheidende keukens aan haar collectie toegevoegd, passend bij de sfeer en kwaliteit die u van ons gewend bent.