Contact

Voor het maken van een afspraak en voor vragen over onze collectie of over onze werkwijze, kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. Overigens bent u ook zonder afspraak van harte welkom voor een bezoek op ZevenendZes.

DOES ZevenendZes bv

zevenendzes

Zevenend 6

1251 RN Laren (NH)
T 035 - 53 95 320

www.doeszevenendzes.nl
 

emailadres
KVK 61625213

Neem op de A1 de afslag Laren (afslag 9). U komt dan op de Hilversumseweg, die overgaat in de Burgemeester van Nispenstraat. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Na 600 meter ziet u ons pand aan uw rechterhand. Parkeergelegenheid voor de deur of in de naaste omgeving.

N.B. Bij veel parkeergelegenheden heeft u een parkeerschijf nodig (blauwe zones).

Centrale Branchevereniging Wonen

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.

  1. Extra garantie
    • CBW-winkels bieden een extra goede product garantie
  2. Veilig (aan)betalen
    • Uw kunt zonder risico aanbetalen*. Het volledige bedrag betaalt u pas bij aflevering.
  3. Onpartijdige klachtenafhandeling
    • Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen.

Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?

Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels dankzij de erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Uw aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. En pas bij levering (en niet eerder) betaalt u het volledige bedrag. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt*. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra product garantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.

*Let op! Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heeft u recht op een vervangende koop. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%.

Privacy statement

Bekijk hier onze privacy statement