Collectie

Cappellini, Giorgetti, Zanotta: een kleine greep uit onze collectie. Gevestigde namen die zich onderscheiden door hun vakmanschap en creativiteit. Daarnaast halen we ook de onbekende krenten voor u uit de pap, zoals Established & Sons, Coppens en Oormerk.

Ook van keukens, kunst, licht, textiel en vloeren vindt u bij ons een exclusieve collectie. Elementen die er bij uitstek voor zorgen dat een interieur van u wordt.

Gespreksonderwerp

Met onze fabrikanten onderhouden wij intensieve contacten. Wij kennen het ontwerp- en het fabricageproces en de mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn. We zijn voortdurend met hen in gesprek. Over specifieke wensen, van u of van onszelf, maar natuurlijk ook over levertijden, service en garantie.

Ontelbare meubels, ontwerpen en objecten staan op ons netvlies. Onze ervaring, maar vooral ons gevoel, zeggen ons welke ontwerpen een verrijking zijn van onze collectie. Nooit voorspelbaar, nooit eenvormig. Wel spraakmakend. Bij DOES kiest u niet zo maar een meubel; u gaat erover in gesprek.

Wilt u dat gesprek met ons aangaan? U bent van harte welkom in op ZevenendZes.

 

sfeer04